Durant les últimes setmanes, Fragmenta ha distribuït a les llibreries noves edicions de cinc dels seus títols. Es tracta de Sendino se muere, de Pablo d’OrsRespira, d’Inês Castel-Branco¿On és la lluna?, de Jordi AmenósAlbert ArrayásEl cerebro espiritual, de Francisco J. Rubia; i La lectura com a pregària, de Joan-Carles Mèlich.

Sendino se muere (2012), el llibre on Pablo d’Ors narra els últims dies de la vida de la Dra. África Sendino, amb una reflexió sobre l’acompanyament abans de la mort, arriba ja a la cinquena edició. Dos àlbums de la col·lecció Petit Fragmenta també s’han tornat a imprimir. En primer lloc, el llibre Respira (2015), amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, del qual s’acaba de publicar la tercera edició, reimprès tant en català com en castellà. El conte és un diàleg d’una mare amb el seu fill, que aprèn a fer exercicis de respiració. En segon lloc, el llibre ¿On és la lluna? (2016), amb text de Jordi Amenós i il·lustracions d’Albert Arrayás, que ha arribat ja a la segona edició. Es tracta d’un conte on s’exploren les capacitats narratives davant d’un fenomen com el cicle lunar.

«L’origen de l’espiritualitat a l’ésser humà s’ha de buscar als estats alterats de consciència que es produeixen durant l’èxtasi», explica a El cerebro espiritual (2015) Francisco J. Rubia, el llibre que ja ha arribat a la seva tercera edició.

I, finalment, Joan-Carles Mèlich publica la tercera edició, revisada, de La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I (2015), un llibre que conté 262 «fragments filosòfics» que ja ha tingut continuïtat amb La prosa de la vida (2017).