El llibre Respira, l’àlbum que compta amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, serà traduït al polonès i publicat per Nasza Księgarnia durant l’any 2018, molt probablement. Aquest títol, que ja va per la tercera edició en català i en castellà, es va publicar simultàniament també en aquests dos idiomes i en portuguès, molt a prop dels 7.000 exemplars venuts sumant les tres versions.

Respira és un diàleg entre un nen i la seva mare a l’hora d’anar a dormir. Aquest diàleg podria succeir a qualsevol hora del dia i a qualsevol lloc, perquè, en realitat, el que presenta aquest llibre és una recopilació d’exercicis il·lustrats que poden ajudar als més petits a prendre consciència de la seva respiració.

Aquest llibre, que forma part de la col·lecció Petit Fragmenta, el segell infantil de Fragmenta que dirigeix també Inês Castel-Branco, ja ha estat publicat en l’italià, i s’afegeix a altres títols de la col·lecció els drets dels quals han estat adquirits per ser publicats en altres llengües: Funàmbulus, ¿On és la lluna? i el Llibre del gentil i dels tres savis en xinès, coreà i francès, respectivament.