Carme Junyent, doctora en lingüística i professora de la UB, i Josep M. Terricabras, catedràtic de filosofia de la UdG van presenta el llibre Fe, hermenèutica, paraula, de Raimon Panikkar. L’acte fou introduït per per Xavier Serra Narciso, catedràtic de filosofia de secundària i coordinador de l’edició, i Ignasi Moreta, doctor en humanitats, professor a la UPF i editor de Fragmenta. Va ser el divendres dia 12 de maig, a les 19h, a les Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona).

Fe, hermenèutica, paraula és el desè volum, en ordre de publicació, dels dinou que comprendrà l’Opera Omnia Raimon Panikkar, i acaba de ser publicat per Fragmenta. Panikkar dedica el llibre a tractar aquests tres elements com a expressió de l’obertura de l’home «al misteri de la Realitat», segons indica ell mateix a la introducció.

[Fotos a Facebook]

Presentació de “Fe, hermenèutica, paraula”, de Raimon Panikkar, al Palau Robert from Fragmenta Editorial on Vimeo.