Dolors Bramon, doctora en filologia semítica i en història medieval, autora el llibre L’islam avui. Alguns aspectes controvertits (Fragmenta, 2016), i la Fundació Ciutadana Multicultural han rebut el VI Memorial Àlex Seglers 2017 que atorga l’Ajuntament de Sabadell. Ha estat dimecres 4 d’octubre a les 19h, a la Casa Duran (Carrer del Pedregar 7, Sabadell).

El Memorial Àlex Seglers té per objecte atorgar un reconeixement a la tasca feta per persones individuals o entitats en la promoció de la valors que sustentin la convivència a Catalunya i que prenguin com a base comuna del respecte a la diversitat de cultures, de creences, que contribueixin al diàleg entre persones de diverses creences i per la defensa dels drets humans i dels valors del món contemporani.

Durant l’acte, presidit per l’Alcalde de sabadell, Maties Serracant, i conduït per la periodista Adelina Castillejo, s’han llirat també els Plats d’Art elaborats per Maria Bosch i Josep Madaula.