Miquel-Àngel Serra, doctor en biologia, gestor de recerca al Laboratori de Neurofarmacologia de la Universitat Pompeu Fabra i un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano (Fragmenta, 2015), va parlar sobre “Genètica i millorament humà”. Va serel dimarts 20 de febrer, a les 19:30h a l’auditori del Centre Civic Urgell, (Urgell, 145, Barcelona).

Cicle organitzat amb la col·laboració de la Fundació Víctor Grífols i Lucas, sota la supervisió de la seva directora, Núria Terribas.

Hi ha dos nuclis que l’ésser humà no hauria d’haver tocat mai: el nucli atòmic i el nucli cel·lular. Però, no podríem emprar les noves tecnologies d’edició del genoma per curar malalties? Estem davant reptes ètics quens interpel·len i, com a societat, tenim el deure de conèixer-los i debatre’ls per prendre les decisions que afectaran a les futures generacions.