Halil Bárcena, autor del llibre El sufisme, i Dolors Bramon, autora de L’islam avui. Alguns aspectes controvertits, van protagonitzar les conferències de l’últim dia del VII Congrés de l’Escola Superior d’Estudis Franciscans, que va celebrar-se el dissabte 28 i el diumenge 29 d’abril, a la Casa de Espiritualidad Cristo de El Pardo (Pista Cristo de El Pardo 11, Madrid).

Concretament, el diumenge 29, a las 10h, Bárcena, doctor en filologia àrab i director de l’Institut d’Estudis Sufis, que també és l’autor del text del llibre infantil Històries de Nasrudín, hi va parlar dels “Valors fonamentals de la mística sufí”. A les 12h del mateix dia, la conferència “L’Islam a l’Europa actual” va ser impatrida per Bramon, doctora en filologia semítica i en història medieval.

Més informació:

– Notícia de l’acte

– Vídeo: Valores fundamentales de la mística sufí (Halil Bárcena)

– Vídeo: El Islam en la Europa actual (Dolors Bramon)