La doctora en salut pública i teòloga Teresa Forcades, autora de La teologia feminista en la història, ha estat novament a Mèxic per participar en diverses activitats de la Càtedra de Teologia Feminista a de la Universitat Iberoamericana (Ibero) (Prolongación Paseo de la Reforma 880, Alvaro Obregon, Lomas de Sta Fé) a Ciutat de Mèxic, els dies 13 i 14 d’agost.

El dilluns 13, des de les 11 a les 13h, a la Ibero (Auditori Crescencio Ballesteros – Edif. F, PB), Teresa Forcades va pronunciar la conferència inaugural del Doctorat en Estudis Crítics de Gènere amb el títol “Normativitat Sexual i Salut. Una crítica a la despolitització del cos”.

El mateix dia, des de les 17h a les 20h, al mateix lloc, va participar a la classe oberta “Cossos, Desigs i Identitats” del Doctorat en Estudis Crítics de Gènere, junt amb Gloria Prado, doctora en lletres modernes. 

El dimarts 14, d’11 a 18h, va dirigir el seminari “La noció de persona en la teologia trinitària clàssica i la seva relació amb la noció moderna de llibertat com a autodeterminació”. Va ser a la seu de la Càtedra.

El llibre La teologia feminista en la història, publicat per Fragmenta en català i en castellà, ha estat editat també en portuguèsitalià i coreà.

Més informació:

Teresa Forcades imparte seminario de teología, en la IBERO.

Cuerpo, deseos e identidades (La Jornada)