Albert Cortina, un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, va ser ponent a la taula rodona “Beat Heart” digital más allá de la vida física, en el marc del II “Digital Law World Congress” que va celebrar-se el 21 i 22 de febrer a la sala d’actes del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICABC. Mallorca, 283, Barcelona), institució que organitzava aquest esdeveniment.

L’esmentada taula rodona va tenir lloc el dijous 21 de febrer, a les 18:15h, i comptarà, a més de Cortina, amb Ulises Cortés, investigador del Centre Nacional de Supercomputació, i Emma Teodoro, catedràtica de filosofía del Dret, de l’Institut Dret i Tecnologia de la UAB, i va ser moderada poer Eduardo López, advocat, vocal de la Comissió de Transformació Digital de l’ICAB.