El professor Josep Cobo, autor del llibre  Déu sense Déu. Una confrontacióamb Xavier Melloni (Fragmenta, 2016), imparteix el seminari “El cristianisme en sis preguntes (a les quals només Déu va poder respondre)” organitzat per Cristianisme i Justícia a la seva seu (Roger de Llúria 13Barcelona) en sis sessions des del dijous 21 de febrer fins el 28 de març de 2019.

El seminari pretén donar compte del credo cristià a través d’una sèrie de preguntes que avui en dia es planteja aquell qui posseeix una mínima inquietud espiritual però que difícilmente sap abordar com fer-ho. Hi ha Déu? I si n’hi ha, podem reconèixer-lo com un Tu o més aviat hauríem de parlar d’un Ell? És Jesús el Fill de Déu o només un home admirable i potser exemplar? De què ens salva la Creu? Va haver-hi Resurrecció o és només una manera de dir que Jesús segueix viu en els nostres cors? Podem esperar la resurrecció dels morts? És el cristianisme una religió més entre altres?