Albert Cortina, un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, va ser el convidat de l’última sessió del Trinxat de Reus, el dijous 28 de març a les 20.30h al Centre d’Art Cal Massó (C. de Pròsper de Bofarull, 7, Reus).

Albert Cortina, advocat i urbanista, professor i investigador a l’UAB i a la UPC en ètica aplicada a l’urbanisme i a l’ordenació del territori, va parlar  de transhumanisme.

L’Albert Cortina analitza les implicacions ètiques, socials, polítiques, legals, educatives, culturals i espirituals del transhumanisme, de les biotecnologies exponencials i de la transformació digital. Fomenta un humanisme avançat i una antropologia adequada per a la preservació de la condició humana a partir d’aquelles tecnologies que estiguin al servei de les persones i de la conservació de la biosfera i no a l’inrevés.

Podeu trobar més informació al web del Trinxat.