L’actriu Marta Millà va recitar poemes inclosos al llibre Dīwān, de Hal·lāg (Fragmenta, 2010) a la fira BioCultura BCN dins l’espectacle “Mahabbat, la Ciència de l’Amor”, on va declamar poemes de grans mestres sufís acompanyada perla Nur Camerata en directe. Va ser el dissabte 11 de maig a les 18:30h a la sala 5 de la fira, al Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic 5-7, Barcelona).

L’edició de Fragmenta és bilingüe àrab-catalana i és cal·ligrafiada a mà per islamòleg Halil Bárcena.

Marta Millà també és autora dels sis contes budistes de Jatakes, l’àlbum il·lustrat per Rebeca Luciani a la col·lecció Petit Fragmenta.

BioCultura BCN, la Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable, que arribava enguany a la seva 26ª edició, se celebrava des del 9 al 12 de maig. Va reunir 700 expositors i esperava superar els 70.000 visitants.