El llibre Conversa amb Lluís Duch, d’Ignasi Moreta, va ser presentat amb una taula rodona. Hi van intervenir Montserrat Camps Gaset, professora de grec de la UB i graduada en teologia, Josep Murgades, catedràtic de literatura catalana contemporània a la UB, i Antoni Puigverd, llicenciat en filologia hispànica i escriptor, a més de l’autor, doctor en humanitats, professor a la UPF i editor de Fragmenta. Va ser el dilluns dia 13 de maig a les 19h, a la llibreria Jaimes (C. València 328, Barcelona).

A la Conversa amb Lluís Duch, l’antropòleg i teòleg, traspassat el novembre passat, repassa els seus anys de formació a Alemanya, la seva doble dedicació a la vida monàstica i a la vida intel·lectual, les seves idees sobre l’homo religiosus, la condició ambigua i adverbial de l’ésser humà, les «estructures d’acollida» que desenvolupa al llibre Religió i comunicació i les grans intuïcions desplega­des al volum Religión y política, tots dos també publicats per Fragmenta.