Albert Cortina, un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, i Francesc Torralba, que hi va col·laborar amb una aportació, han estat ponents al congrés “Transhumanisme. Desafiaments antropològics, ètics, jurídics i teològics“, organitzat per la Càtedra CTR de la Universitat Pontifícia Comillas a l’ICAI-ICADE (C. Alberto Aguilera, 23, Madrid), del 29 al 31 de maig de 2019.

El programa incloïa les ponències d’Albert Cortina, “Desafiaments ètics del transhumanisme” i “Capacitat i discapacitat”, el dijous 30 de maig a les 16h i 19h, respectivament. I “Transhumanisme i espiritualitat”, de Francesc Torralba, fou tractada en una taula rodona el divendres dia 31 a les 15:30h. Entre els ponents hi havia experts d’universitats espanyoles i de l’estranger.