Albert Cortina, un de los dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, va participar al II Seminari Internacional “Humanisme i posthumanisme en la postmodernitat: el seu impacte en l’administració pública i la governança”, organitzat per la Universidad del Valle i la Universitat CESa la Sede Poblado d’aquesta última, a Medellín, Colòmbia, Calle 10A #22-04, els dies 17 i 18 de febrer del 2020.

Concretament, Cortina hi va parlar el dilluns 17 de febrer a les 10:20h (hora local) sobre “Posthumanisme. La ruptura de les fronteres de la condició humana”.

El Seminari fou organitzat per la Decanatura de la Facultat de Ciències de l’Administració de la Universitat del Valle, dins del seu Programa de Bon Goern, del Grup de recerca “Gestió i polítiques públiques”.

Per a més informació, es pot accedir al programa (aquí).