Joan-Carles Mèlich, professor titular de filosofia de l’educació a la UAB i autor de diversos llibres a Fragmenta, ha estat una setmana a Puebla, Mèxic, país que visitava per primer cop, convidat per la Facultat de Filosofia i Lletres de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, on va protagonitzar diversos actes acadèmics i públics.

Programa

2, 3 i 5 de març, de 10 a 13:30 hores. Seminari “Finitud, lectura i condició humana” al Saló d’usos múltiples de l’Edifici Arronte (Av. Don Juan de Palafox y. Mendoza 219, Centro, Puebla). Org: Facultad de Filosofía y Letras de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla / Revista Dialéctica.

Dilluns 2 de març, 18h: Conferència oberta “Ètica de la lectura”, Auditorio Elena Garro (Calle 3 Ote. 214, Centro, Puebla). Org: Facultad de Filosofía y Letras de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla / Revista Dialéctica. Informació i inscripcions: @karla.vilasenor@correo.buap.mx.

Dimecres 4 de març, 9h. Conferència “Ètica i lectura: l’empremta dels professors”. Al Segon Fòrum “Vers la construcció de l’Escola Nueva Mexicana”, a la Universidad Politécnica Metropolitana de Puebla. Org: Secretaría de Educación del Gobierno de Puebla.

Dijous 5 de març, 17h. Presentació dels seus llibres, al lobby de la Biblioteca de la BUAP. Org: Facultad de Filosofía y Letras de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla / Revista Dialéctica.