Fragmenta ha estat present a la Setmana del Llibre en Català en l’expositor número 11 situat aquest any al Moll de la Fusta de Barcelona durant els cinc dies de durada de la seva 37ª edició, on hi ha acudit amb dues altres editorials independents.

Des del dimecres 9 de setembre fins el diumenge 13, i per novena vegada, Fragmenta hi ha participat aamb dues editorials més (Ela GeminadaObrador Edèndum) en una mateixa parada en la qual s’hi podien adquirir els títols que publica cada una d’elles. La inauguració oficial va ser a les 19h del primer dia.

Anna Punsoda, autora de La luxúria, un dels llibres de la sèrie sobre els pecats capitals que ha publicat Fragmenta, hi va parlar sobre aquest llibre a la conversa “Idees”, amb els escriptors Irene Vallejo, Enric Casasses i Pau Vinyes i Roig, en un acte presentat per Marina Porras. Va ser a l’escenari Setmana del recinte, el dijous 10 de setembre a les 12:05 h.

Trobareu més informació al web de la Setmana del Llibre en Català, i als canals de les xarxes socials FacebookTwitter.

Aquests van ser els horaris de l’stand que comparteixen les tres editorials en funció dels dies:

– Dimecres 9, de 17.00h a 21.00h

– Dijous 10 a dissabte 12, de 10.30h a 21.00h

– Diumenge 13, de 10:30h a 20:00h