Jaume Angelats, membre de la Fundació Vivarium Raimon Panikkar i doctor en teologia, va pronunciar la conferència “Raimon Panikkar, un català universal”, el dimecres 28 d’octubre, a les 17:30 h, al Casal Marià (Carrer de Bolòs, 3, Olot), en un acte organitzat per les Aules de Difusió Cultural de la Garrotxa.

Panikkar és una figura polièdrica, amb vessants harmònicament diversos: sacerdot, professor i escriptor, viatger i pelegrí, seductor i orador excel·lent… El seu nom s’associa al diàleg interreligiós i intercultural, però també a la relació entre ciència i humanisme, o entre fe i secularitat. La seva obra poliglota és la d’un global thinker, que no deixa indiferent ningú i captiva l’atenció de lectors d’arreu del món.

Angelats, actualment rector de Cadaqués, també és llicenciat en ciències bíbliques i en psicologia i imparteix classes de teologia en diverses facultats. Fragmenta publica l’Opera Omnia Raimon Panikkar, les obres completes del pensador.