El filòsof Jordi Pigem, curador i traductor del llibre Ecosofia. La saviesa de la Terra, de Raimon Panikkar, i Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, van intervenir a l’acte “Més enllà de l’ecologia”. Va ser el divendres dia 22 d’octubre a les 19:30h a la llibreria VaDLlibres (Carrer de sa Carnisseria 24, Ciutadella).

Va ser una trobada per aprofundir en la relació que tenim amb la natura a partir del concepte d’ecosofia, i el pensament del filòsof Raimon Panikkar. L’activitat també comptà amb la participació de membres d’entitats i activistes de Menorca que treballen per la defensa del medi ambient. Ignasi Moreta hi va ser present i es va connectar en línia amb Jordi Pigem.

Aquesta activitat és la primera del cicle VaDCultura 2021, que proposa accions literàries de proximitat als grans reptes que viu la humanitat, organitzat per la llibreria VaDLlibres amb el suport del Consell Insular de Menorca i la col·laboració de diverses entitats i empreses.