Mardía Herrero, autora de Peregrina (2020), partiticiparà a la conversa “El Camí de la vida”, amb António Zilhão, escriptor i professor de la Universidade de Lisboa, el dissabte 30 d’octubre a les 11:30h, al Cine-Teatro S. João (R. Gago Coutinho e Sacadura Cabral, Palmela), dins del col·loqui “Espanya, Portugal i el Camí de Sant Jaume“. És necessària la inscripció.

Organitzat per l’Ajuntament de Palmela i el Ministeri de Cultura espanyol, el col·loqui “Espanya, Portugal i el Camí de Sant Jaume” es desenvoluparà durante tod el dia a través de diverses intervencions i activitats.

De participación gratuïta, aquest esdeveniment s’adreça a investigadors, agents turístics, docents de diferents nivells educatius, estudiants universitaris i d’educació secundària, tècnics de les autoritats locales i públic en general. Cal recordar que Palmela forma part del Camí de Sant Jaume – Camí Central Portuguès – Variant de la Península de Setúbal.

Les sol·licituds s’han de fer abans del 28 d’octubre, completant el formulari de sol·licitud y enviant-lo per correu electrònic a patrimonio.cultural@cm-palmela.pt. Es lliuraran certificats de participació. Més informació: 212 336 640 o al mateix correu.

Mardía Herrero (Madrid, 1981) és escriptora i professora, és doctora en Literatura, màster en Ciències de les Reli­gione i llicenciada en Història (Premi Extraordinari Fi de Carrera) i en Filologia Hispànica. Ha fet classes de literatura a la Universidad Complutense de Madrid i actualmente és professora de secundària. Ha peregrinat vàries vegades a Santiago. Ha publicat diversos llibres, entre ellos, també a FragmentaCómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018).