El grup Som Cristians comença el primer dels cursos sobre l’Opera Omnia Raimon Panikkar amb el llibre Mística, plenitud de Vida. El curs, que s’allargarà fins el maig del 2022, serà impartit per Elías González Gómez i la primera sessió va celebrar-se el dimecres 1 de desembre a les 19h via zoom.

Fragmenta Editorial és al càrrec de l’Opera Omnia Raimon Panikkar en català (19 volums) i ha publicat, entre d’altres, el llibre Panikkar. una biografia, de Maciej Bielawski Panikkar per Panikkar, una antologia de les seves introduccions a l’Opera Omnia, últimament, Ecosofia, de Raimon Panikkar (edició de Jordi Pigem).

Elías González Gómez és llicenciat en filosofia (Guadalajara, Mèxic), estudis del màster en mística (Àvila), professor a ITESO i a la Universitat Iberoamericana.

Les sessions del curs són els dimecres 1 de desembre, (pàgines 25 a 146), 2 de febrer (pàgines 167 a 306), 6 d’abril (pàgines 307 a 356) i 25 de maig (pàgines 147 a 164 i 359 a 386), també a les 19h i fins les 20:30h, i caldrà inscriure-s’hi omplint el formulari que trobareu aquí.

Per connectar-se directament a la plataforma zoom, accediu aquí a la pàgina i cliqueu la icona de “Vida mística”. La sessió es desevoluparà en castellà.

El curs és gratuït.