Acte amb l’aforament complet

El llibre Pandèmia i postveritat, serà presentat pel seu autor, l’escriptor i doctor en filosofia Jordi Pigem, el divendres dia 11 de febrer a les 19 h, a la sala Fontova de la Biblioteca Municipal Pere Caner (Carrer de Sant Joan o de l’Educació, 26, Calonge). Cal inscriure-s’hi.

A més de l’autor, hi participaran Carina Vizcaíno, de l’Associació Junta d’Arbres, i Francesc d’Assís Còrdoba, biòleg.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d’Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d’esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

L’aforament és limitat i cal demanar la inscripció al telèfon 972609444 o al correu electrònic biblioteca.perecaner@calonge.cat.