El llibre Simone Weil: el silencio de Dios, serà presentat pel seu autor, Josep Otón, amb Lourdes Perramon i Carmen Márquez, el dimarts dia 1 de març a les 19h a la Sala Rubio de l’Espacio Maldonado (C. Maldonado 1, Madrid).

Josep Otón, autor de diversos llibres i doctor por la Universitat de Barcelona amb una tesi sobre la filosofia de la història de Simone Weil, l’acompanyaran Lourdes Perramon, superiora general de les Germanes Oblates del Santíssim Redemptor, i Carmen Márquez, cap d’estudis de la facultat de Teologia de la Universitat de Comillas.

El llibre és una edició traduïda i revisada de l’original en català del llibre Simone Weil, el silenci de Déu.

L’acte compta amb el recolzament de l’Institut Ramon Llull.

Entrada llibre. Aforament limitat.

Metro: L5 y L9 (Núñez de Balboa)

Amb el suport de