Fragmenta va muntar de nou una parada pel Dia del Llibre i de la Rosa al Passeig de Gràcia (entre Rosselló i Provença, parada 28), a Barcelona, des de les 9 a les 21 h. D’altra banda Jordi Pigem, autor del llibre Pandèmia i postveritat, en va signar exemplars a diferents punts de la ciutat. Finalment, a les 18h, Halil Bárcena i Antonio de Diego van presentar Dīwān, de Ḥal·lāğ, a internet.

A la parada hi vam ser amb totes les novetats i els llibres de fons de Fragmenta, així com amb la revista Dialogal. Per cada compra de llibres que es faci a la parada de Sant Jordi vam obsequiar-vos amb un exemplar antic de Dialogal.

Transport: Metro L3 i L5 (Diagonal).

Signatures de Jordi Pigem

Vau poder trobar trobar a Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritat, en qualsevol d’aquests punts, en aquest horari.

– 11 h – La Central, a la parada del passeig de Gràcia (cantonada amb Mallorca)

– 12 h – Llibreria Finestres, al carrer Diputació 249 (davant la llibreria)

– 13 h – Llibreria Abacus, al carrer Enric Granados, 112 (dins la llibreria

– 17 h – Llibreria Alibri, a la parada del passeig de Gràcia (entre Diputació i Gran Via)

– 18 h – Fragmenta Editorial, a la parada del passeig de Gràcia (Rosselló-Provença)

– 19 h – Llibreria Claret, al C. Roger de Llúria 5 (dins la llibreria)

Presentació de Dīwān a internet

El Dia del Llibre també el vam celebrar amb la presentació de Dīwān, el volum que recull la poesia mística del sufí Ḥusayn ibn Manṣūr al-Ḥal·lāğ, que sortí fa pocs mesos en una edició bilingüe àrab-castellà. Va ser presentat pel seu traductor (i cal·lígraf en àrab), Halil Bárcena, doctor en filologia àrab, i Antonio de Diego, director de Fundación Las Fuentes i professor de la Universidad Pablo de Olavide, en un dels actes del cicle Noches de Ramadán, de Còrdova. Va ser el dissabte dia 23 d’abril a les 18h al canal de Youtube de VerIslam.