Fragmenta Editorial va participarà enguany a la segona edició de la Fira del Llibre Únic, el dissabte dia 11 de juny, de 11 a 20 h, al pati de la Fàbrica Lehmann (C. Consell de Cent, 159, Barcelona). Cada editorial hi va vendre i presentar un llibre de fons que es va donar a conèixer aquell dia. Fragmenta ho va fer amb Moisès i Aaron, que va ser traduït per Lluís Duch amb la col·laboració de Josep Barcons.

A les 14 h va tenir lloc l’activitat preparada per Fragmenta relativa al llibre de fons que ha elegit per aquesta ocasió. Jordi Pons, doctor en Humanitats per la UPF amb una tesi sobre Schönberg dirigida per Eugenio Trías, va parlar breument del pas de l’autor a Barcelona.

La Fira del Llibre Únic, impulsada per l’editorial Comanegra, posa el llibre de fons al centre de totes les mirades. Un festival literar amb 11 editorials de referència, 11 llibres únics i 11 activitats originals relacionades amb la trama i l’esperit del llibre únic que hagin triat per reivindicar el llibre de fons. A més, més de 120 llibreries d’arreu de Catalunya s’han afegit a l’iniciativa i exposaran de manera privilegiada els 11 llibres únics els dies següents a la Fira.

Editorials que hi van particiarn:

Vídeo de l’any passat: