La teòloga protestant francesa Marion Muller-Colard, autora de L’altre Déu. El plany, l’amenaça i la gràcia, va participar a l’última sessió del curs del Club de Lectura Espiritual de la Biblioteca del Casino de Manresa dedicada al llibre. Serà el dimarts 28 de juny, a les 18h, a l’Espai Plana de l’Om (C. del Born, Manresa) i va ser presentada per Adelaide Baracco, que dirigeix el club. Hi va haver traducció simultània.

L’altre Déu va ser guardonat ex-aequo amb el Premi Abat Marcet 2021, motiu pel qual Marion Muller-Colard visità Barcelona, on també participà a la Jornada “El moviment de l’ànima: el prec i l’empara“, del Grup Sant Jordi. El llibre també compta amb el Premi Spiritualités d’Aujourd’hui i Premi Écritures & Spiritualités. Fragmenta publica la seva obra, inèdita en català i en castellà, on també hi ha La intranquil·litat (Premi d’Espiritualitat Panorama-La Procure).

El Club de Lectura Espiritual, dirigit per Adelaide Baracco, programa diverses sessions durant el curs, des del 2020. Entre d’altres, s’hi ha parlat de Cervell i transcendència, de Ramon M. Nogués, Èxode i èxtasi en Ignasi de Loiola, de Xavier Melloni, i Ecosofia, la saviesa de la Terra, de Raimon Panikkar, tots ells a Fragmenta.