Fragmenta ha sigut novament a la Setmana del Llibre en Català al mòdul número 51 del recinte del Moll de la Fusta de Barcelona durant els deu dies de durada de la seva 40ª edició, on hi ha anatamb dues altres editorials independents.

Des del divendres 9 de setembre fins el diumenge 18, i per onzena vegada, Fragmenta hi va ser amb dues editorials més (Ela GeminadaObrador Edèndum) en una mateixa parada en la qual s’hi podrien adquirir els títols que publica cada una d’elles. La inauguració va ser a les 19h del primer dia.

Hi va haver descomptes del 5% els llibres als socis de biblioteques públiques o de l’Ateneu Barcelonès. Calia portar el carnet que ho acredités.

Trobareu més informació al web de la Setmana del Llibre en Català, i als canals de les xarxes socials FacebookTwitter.

Horari

Divendres 9 de setembre, de 16.30h a 21.00h.
De dissabte 10 de setembre fins dissabte 17 de setembre, d’11.00h a 21.00h.
Diumenge 18 de setembre, d’11.00h a 14.00h.