Aquest curs, el grup de lectura de Cristianisme i Justícia (per joves de 18-30 anys) comentarà, entre d’altres, L’altre Déu. El plany, l’amenaça i la gràcia, de Marion Muller-Colard, en una sessió dirigida per Adrià Pujol Cruells, el traductor de l’obra. El curs se celebra sis dijous des del 22 de setembre del 2022 al 13 de juliol del 2023 i la sessió esmentada se celebrarà el 18 de maig. Cal fer la inscripció al correu gruplectura@fespinal.com.

L’altre Déu es va publicar en català i en castellà després de vendre més de 30.000 exemplars en les edicions francesa, alemanya i italiana. Després de La intranquil·litat, el llibre amb què Muller-Colard s’estrenava en català, Fragmenta va portar a la nostra llengua aquesta reflexió sobre el dolor. El llibre ha sigut guardonat amb el premi Abat Marcet de llibre religiós en llengua catalana, en la seva 2a edició, ex aequo, i ha motivat dues visites de l’autora a Catalunya.

El grup de lectura, coordinat per Anna Barba i Pau Cuadern, arriba a la tercera edició. És obert a persones d’entre 18 i 30 anys i té la voluntat de compartir temps i reflexió al voltant de sis lectures. Comptarà amb persones externes al grup que els acompanyaran en cada sessió.

Les sessions són en dijous a les 19 h:

– 22 de setembre: Europa ante el espejo, de Josep Fontana. Amb Xavier Domènech

– 17 de novembre: Utopía no es una isla, de Layla Martínez. Amb Alex Appel

– 12 de gener: Banderas y harapos, de Gabriela Selser. Amb l’autora

– 16 de març: Enyorança d’un altre món, d’Ottessa Moshfegh. Amb Joan Burdeus

– 18 de maig: L’altre Déu, de Marion Muller-Colard. Amb Adrià Pujol Cruells.

– 13 de juliol: La lengua en pedazos, de Juan Mayorga