El divendres 18 de novembre, a les 19:30 h se celebrarà la conferència “Maragall, més enllà de les religions” a càrrec d’Ignasi Moreta, doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, autor del llibre No et facis posar cendra. Pensament i religió en Joan Maragall (2010) i curador de La Setmana Tràgica, de Joan Maragall. Serà a l’auditori U d’octubre de la Biblioteca Pilarin Bayés (Passeig de la Generalitat, 1. Vic).

Un cop finalitzada la conferència, al mateix auditori se celebrarà la Pregària Interreligiosa, que ha esdevingut una iniciativa molt consolidada en el marc d’aquestes jornades i compta amb una elevada participació de membres de diferents confessions religioses, laiques i atees.

L’acte se celebra amb motiu de la tercera Jornada de portes obertes als centres de culte de la ciutat.