El professor d’Història de la UB Diego Sola presentarà el seu llibre Història dels papes en el marc de les activitats de Sant Jordi programades per les facultats de Geografia i Història i de Filosofia de la UB. Serà el dilluns 17 d’abril a les 18:30 h, aproximadament, a la sala Jane Addams d’aquestes facultats (C. Montalegre 6, Barcelona).

La presentació se celebrarà en la primera de les tres sessions que porten per títol Tardes Literàries, que tindran lloc des del dia 17 al 19 d’abril. Aquests tres dies es presentaran llibres publicats per investigadors/es de les dues facultats convocants.

Aquesta primera sessió del dilluns dia 17 començarà a les 17;30 h i està previst el torn de la Història dels papes sigui una hora més tard. La intervenció durarà deu minuts i se n’esmerçaran deu més, màxim, per a preguntes del públic, si s’escau.

Entrada lliure. Aforament limitat.