El professor d’Història de la UB Diego Sola va presentar el seu llibre Història dels papes en el marc de les activitats de Sant Jordi programades per les facultats de Geografia i Història i de Filosofia de la UB. Va ser el dilluns 17 d’abril a les 18:30 h, aproximadament, a la sala Jane Addams d’aquestes facultats (C. Montalegre 6, Barcelona).

La presentació va celebrar-se en la primera de les tres sessions que porten per títol Tardes Literàries, que tindran lloc des del dia 17 al 19 d’abril. Aquests tres dies es presenten llibres publicats per investigadors/es de les dues facultats convocants.

Aquesta primera sessió del dilluns dia 17 començà a les 17;30 h i estava previst el torn de la Història dels papes sigui una hora més tard. La intervenció durà deu minuts i van esmerçar-se’n deu més, màxim, per a preguntes del públic.