L’escriptora i documentalista Anna Pazos va presentar el seu llibre Poder i desig, que es publica a la sèrie de Fragmenta «Assaltar la Bíblia». Ho va fer amb el filòsof Bernat Dedéu el dilluns 29 de maig a les 20 h a Ona Llibres (Pau Claris 94, Barcelona).

A partir de l’arribada a Egipte del patriarca Josep, Anna Pazos analitza les relacions entre poder i desig i entre l’eros masculí i el femení. Valent-se de la literatura i la filosofia, ens adverteix del perill dels automatismes ideològics que pretenen respondre per nosaltres abans que puguem tenir un diàleg interior honest i ric.

Productora de documentals, des de maig del 2020 Anna Pazos a copresenta el podcast Les Golfes. Bernat Dedéu col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Anna Punsoda, directora de la sèrie Assaltar la Bíblia, va introduir l’acte.