Victorino Pérez Prieto dirigeix un club de lectura sobre el seu nou llibre Hacia una ecoteología (Fragmenta, 2023) en unes sessions en línia. Es fa un dimecres cada dos mesos: des del dia 20 de setembre al 15 de maig, des de les 19 les 20:30 h, i la participació és lliure i de franc. Ho organitza el grup Som Cristians.

En la primera sessió s’ha presentat el llibre i en les següents s’ha seguit la lectura per capítols. Els que vulguin participar han de connectar-se a aquesta adreça de zoom i clicar el codi 123.

A Hacia una ecoteología, el teòleg i filòsof Victorino Pérez Prieto reclama seguir un procés des de la matèria fins a l’esperit, des de l’empíric fins a l’espiritual, de baix a dalt i de dalt a baix en un moviment incessant amb l’objectiu d’arribar a una espiritualitat nova com a resposta a la crisi actual deguda a l’activitat humana depredadora.

Les sessions són en castellà.