Berta Meneses i Núria Terribas participaran a la taula rodona inaugural de la cinquena edició del Festival Clàssics. L’acte, una taula rodona sobre la immortalitat, tema principal del festival, que se celebrarà el dimecres 11 d’octubre a les 19h al hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB, C. Montalegre, 5, Barcelona), comptarà també amb la participació de María Blasco i Ricard Solé i serà moderada per Sira Abenoza. Cal inscriure-s’hi.

Berta Meneses és química, teòloga, religiosa filipense i mestra zen, autora d’un dels contrapunts del llibre El zen, de Raquel Bouso, i va ser entrevistada per Laia de Ahumada a Monges. Núria Terribas és jurista, especialitzada en l’àmbit de la bioètica i el biodret, i ha participat al llibre Sobre la vida i la mort, coordinat per Ramon M. Nogués. El festival és organitzat per la Casa dels Clàssics.

Una conversa íntima entre quatre participants amb punts de vista i experiències diverses sobre la vida i la mort, la immortalitat. La moderadora anirà introduint punts de referència de literatura i pensament clàssics amb fragments d’òperes, concerts i obres d’art per filar la conversa. Una exploració que connecta amb les grans qüestions de la vida i la mort a través de l’experiència, la literatura, l’art i la filosofia.

Per més informació i inscripcions, premeu aquí.