ACTE POSTPOSAT · El poeta i hebraista Manuel Forcano presentarà el Llibre de la Claredat, del que n’ha sigut l’editor i el traductor de l’hebreu al català, amb Magdalena Brotons, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la Universitat de les Illes Balears. Ho farà el el divendres 24 de novembre de 2023 a les 19 h. a la Llibreria Drac Màgic (Carrer de Jeroni Antich, 1, Palma).

Els temes que desplega el Llibre de la Claredat —la seqüència de les emanacions divines o sefirot, l’origen diví del mal, la reencarnació de les ànimes, el significat místic de la forma de les lletres hebrees o la concepció andrògina de la divinitat— causaren sorpresa i escàndol des que començà a circular a finals del segle XII. El Llibre de la Claredat, en paraules de Forcano, és «un dels textos més bàsics de la història de la càbala clàssica».

Entrada lliure. Aforament limitat.