Jordi Graupera va presentar el llibre Estimaràs Déu sobre totes les coses, amb el filòsof Joan-Carles Mèlich i la directora de la sèrie «Deu Manaments», Anna Punsoda. Va ser el dimarts dia 21 de novembre a les 19 h a la llibreria Calders (Passatge de Pere Calders, 9, Barcelona)

Estimaràs Déu sobre totes les coses parteix d’una reflexió al voltant del politeisme i el monoteisme per explicar que l’ànima humana necessita la primera forma religiosa per donar sortida als sentits i la segona per aconseguir la unitat de la ment. A través d’una retrospectiva històrica, exposa la tensió entre ambdues creences i problematitza la victòria del monoteisme «sobre totes les coses». Jordi Graupera és doctor en filosofia per la New School for Social Research de Nova York. A Fragmenta hi ha publicat La supèrbia, dins de la sèrie «Pecats capitals».

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.