Joan-Carles Mèlich, autor de La experiencia de la pérdida i de La condición vulnerable, va presentar tots dos llibres en un diàleg amb la professora Diana Melisa Paredes. Va ser el dimarts dia 12 de desembre a les 19h (12h a Colòmbia, 11 h a Mèxic). El diàleg va ser transmès en directe des del canal de Youtube de Fragmenta.

La experiencia de la pérdidaJoan-Carles Mèlich ofereix una reflexió sobre la mort i l’absència de l’altre a partir de les claus de comprensió pròpies del seu projecte de «filosofia literària», una filosofia marcada per la finitud, la indeterminació i la contingència. Projecte que continua amb La condición vulnerable. Per a Mèlich, la vulnerabilitat està lligada a una identitat mai fixada del tot que es construeix dins d’un univers de màscares com el que és, en definitiva, el ball de l’existència.Joan-Carles Mèlich és doctor en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona, on també hi exerceix de professor titular de filosofia de l’educació. Té dicersos tí´tols publicats a Fragmenta.

La professora Diana Melisa Paredes és directora de l’Institut de Filosofia de la Universitat d’Antioquia (Colòmbia).

L’acte compta amb el recolzament de l’Institut Ramon Llull i la col·laboració de les distribuïdores Nirvana Libros (México) i Somos Siglo (Colòmbia).