Carla Vall i Duran presentarà el seu nou llibre No mentiràs. Ho farà acompanyada per l’escriptora i pintora Paula Bonet i per l’escriptora Anna Punsoda, que dirigeix la sèrie «Deu Manaments», de la qual el llibre forma part. Serà el divendres dia 16 de febrer, a les 19h a la llibreria Finestres (C. Diputació, 249, Barcelona). És recomanable inscriure-s’hi.

Carla Vall ens ofereix una mirada nova al manament No mentiràs. La jurista ho té clar: la violència contra les dones s’aguanta sobre el seu silenci, un silenci al qual són obligades per mantenir la pau de la comunitat. ¿A través de quins mecanismes s’ha pogut imposar, al llarg de la història, aquest silenci?

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del Decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliure, amb preferència de seient per als inscrits en aquest formulari.