Des del dijous dia 11 d’abril i durant tres mesos, l’islamòleg Halil Bárcena dirigirà el curs sobre sufisme, que se celebrarà íntegrament per zoom, organitzat per Psicocymática. Cal inscripció aquí.

El curs virtual consta de 12 sessions en directe els dijous a les 18 h (hora peninsular espanyola, altres horaris, feu clic aquí). L’accés és il·limitat. El preu és de €197 i la inscripció s’ha de fer aquí. Més informació, aquí.

Halil Bárcena és doctor en filologia àrab i especialista en mística sufí. També és llicenciat en ciències de la informació, diplomat en llengua àrab, màster en estudis àrabs i diploma d’estudis avançats en humanitats. L’any 1998 funda l’Institut d’Estudis Sufís de Barcelona, que dirigeix des d’aleshores. Dirigeix també el grup de música i dansa sufí ’Ushâq. És autor de la monografia El sufisme (Fragmenta, 2008), la versió de la qual en castellà —ampliada—, Sufismova publicar-se el 2012 també per Fragmenta. També és autor de la traducció al català de Dīwān, de Ḥal·lāğ (Fragmenta, 2010) i també al castellà (Fragmenta, 2021).