Victorino Pérez Prieto, autor del libre Hacia una ecoteología (Fragmenta, 2023), va viatjar a Mèxic a principis d’abril per celebrar una sèrie de conferències en diverses universitats de Guadalajara i Ciutat de Mèxic.

Pérez Prieto va tractar de diversos temes relatius a les seues últimes publicacions. Les relacionades amb Hacia una ecoteología són les d’aquest programa (les hores són locals):

A Hacia una ecoteología, el teòleg i filòsof Victorino Pérez Prieto reclama seguir un procés des de la matèria fins a l’esperit, des de l’empíric fins a l’espiritual, de baix a dalt i de dalt a baix en un moviment incessant amb l’objectiu d’arribar a una espiritualitat nova com a resposta a la crisi actual deguda a l’activitat humana depredadora.

En les tres activitats s’hi podien adquirir exemplars del llibre.

EN DIRECTE, EL 2 D’ABRIL

https://www.youtube.com/live/9ptZNQUtp-k?si=f3veayLzpMWMN0R0