L’autora de No mentiràsMaria Garganté, publicat a la la sèrie «Deu Manaments» de Fragmenta, i Jaume Moya, autor de De Carlinades per la Segarra històrica, van participar el 10 de maig, a les 19 h, en una nova edició del podcast “Llegir”. Serà a Jezz (Carrer del Berguedà 16, Solsona).

Una mescla de joc televisiu, pianobar, tertúlia literària o karaoke col·lectiu on has après coses que no sabies i riuràs. Uriol Gilibets ha comentat la vida d’un autor literari i el contraposarà a la vida i les opinions dels nostres convidats i convidade en aquest especial “Segarra”: l’escriptora i historiadora de l’art Maria Garganté especialista en l’arquitectura religiosa durant el barroc, de Sanaüja, i Jaume Moya, un ex-diputat de les Corts per En Comú Podem, advocat, habitant de la Florejacs i autor del llibre De Carlinades per la Segarra històrica. Descobrint els escenaris de mig segle de violència. Tot ben amenitzat per les intervencions atemporals del músic Eduard Gener que excerceix de pianista despistat.

En diferents cites a Jezz Club i a l’Sputnik Pub, al llarg d’aquest 2024 desfilaran per Llegir un reguitzell de convidats que són primeres espases de les lletres catalanes i l’humor, carn i greix com un bon pernil pata negra. A Solsona i amb un equip made in Solsona. Aprofita i fes-te mecenes al seu perfil de l’Aixeta i rebràs genials avantatges com entrades gratuïtes, samarretes o accés als capíols abans que ningú. 

Podcast: Maria Garganté: «De fet, les festes no m’agraden gaire.»

VÍDEO