L’editor de FragmentaIgnasi Moreta i la psicoanalista Mabel Silva intervindran a l’acte Inaugural del curs 2024-2025 de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi (SEP), que se celebrarà el divendres 27 de setembre a les 18 h. L’acte porta el títol de “Perdonable / imperdonable: necessitat i dificultat del perdó”. L’acte es farà presencialment a la seu l’entitat (C. Alacant 27, ent C, Barcelona) i també es podrà seguir en línia. Per tots dos casos cal inscripció.

Mabel Silva és psicoanalista titular de la SEP-IPA i Membre Associada de la APCH-IPA (Asociación Psicoanalítica Chilena), membre de Monografies de Psicoanàlisi, Psicoteràpia i Salut Mental i autora d’articles sobre psicoanàlisi clínica i sobre teoria psicoanalítica.

Ignasi Moreta, doctor en humanitats, és editor de Fragmenta Editorial i professor universitari de literatura catalana. Ha publicat treballs i llibres sobre religions i filologia, com ara No et facis posar cendra. Pensament i religió en Joan Maragall (2010) i de No prendràs el nom de Déu en va.

Aquí podeu obtenir més informació. I aquí podeu formalitzar la inscripció (fins el dijous 26/09/24).