El diumenge 20 d’octubre hi ha prevista una visita dels joves inscrits a la 7ª edició de l’activitat Lectures en Ruta al municipi de Plans de Sió, a la Segarra, en la qual, entre d’altres, coneixeran de primera mà l’activitat de Fragmenta Editorial a través del seu editor, Ignasi Moreta, Per participar-hi, cal inscriure-s’hi.

Lectures en Ruta, una iniciativa de Tramoia Cultura, promou la descoberta literària del territori per a joves d’entre 18 i 30 anys. Consta de quatre sortides de cap de setmana a diversos indrets de Catalunya. Les inscripcions estan obertes fins el dia 14 de juliol aquí.

El cap de setmana dels 19 i 20 d’octubre començarà a Lleida per conèixer l’Editorial Fonoll i del premi Carles Hac Mort amb l’escriptor i artista Francesc Gelonch, dissenyador de l’editorial i dels cartells de l’Horiginal Poesia, entre altres. També es visitarà la llibreria La irreductible i el festival Patac de còmic, una fira de gràfica efervescent que vol ser un punt de trobada per als amants de la gràfica independent, amb editorials i autors taula a taula. El diumenge es farà una ruta literària pels Plans de Sió a seguint el llibre La terra dura, d’ Anna Punsoda. Encabat, l’editor Ignasi Moreta presentarà Fragmenta Editorial i la sèrie «Assaltar la Bíblia», que Anna Punsoda també dirigeix.