El dilluns dia 25 de maig va presentar-se a Sant Cugat del Vallès el llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, (Fragmenta, 2015) amb un debat que comptà amb la participació d’alguns dels seus autors. Lluís Recoder, exalcalde de la localitat i exconseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluc Torcal, prior de Poblet, Ferran Amago, degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya, Jaume Busquets, president del Col·legi de Geògrafs a Catalunya, Lluís Comeron, degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i Pilar Fernandez Bozal, exconsellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, van ser moderats per Albert Cortina, un dels dos coordinadors del llibre. Va ser a la sala d’audiovisuals del Museu de Sant Cugat, al claustre del monestir.

A l’inici hi van intervenir Ramon Grau, president del Diari de Sant Cugat, s’hi projectarà el vídeo “Les claus del transhumanisme. Super-longevitat, super-intel·ligència i super-benestar” i els dos coordinadors, Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, presentaren beument el llibre.

L’acte fou organitzat pel Diari de Sant Cugat en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat i el Museu de Sant Cugat, que han comptat amb el patrocini d’Amat Immobiliària i llibreria Paideia.

En aquest vídeo s’hi mostra el fragment que s’hi va enregistrar.