El grup Som Cristians iniciarà, aquest 2021/22, uns cursos sobre l’Opera Omnia Raimon Panikkar, el primer dels quals se centrarà en el llibre Mística, plenitud de Vida. El curs serà impartit per Elías González Gómez que, prèviament, va oferir la conferència “Introducció a la mística i als místics”, el dimecres 13 d’octubre a les 19h via zoom.

Fragmenta Editorial és al càrrec de l’Opera Omnia Raimon Panikkar en català (19 volums) i ha publicat, entre d’altres, el llibre Panikkar. una biografia, de Maciej Bielawski Panikkar per Panikkar, una antologia de les seves introduccions a l’Opera Omnia, últimament, Ecosofia, de Raimon Panikkar (edició de Jordi Pigem).

Elías González Gómez és llicenciat en filosofia (Guadalajara, Mèxic), estudis del màster en mística (Àvila), professor a ITESO i a la Universitat Iberoamericana.

Les properes sessions, ja pròpiament del curs, seran els dimecres 1 de desembre (2021), 2 de febrer, 6 d’abril i 25 de maig (2022), també a les 19h i fins les 20:30h, i caldrà inscriure-s’hi omplint el formulari que trobareu aquí.