23/04/2019 Parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia i signatures

Tornar
RSS

Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb el C. Mallorca), a Barcelona. La taula va ser compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona i Edicions de la Ela Geminada, de la mateixa manera que ho fou també entre la Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. També hi va haver signatures d'autors de les últimes novetats.

Horari de signatures de Sant Jordi

· 11 h. Lídia Pujol serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d'Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»

· 11h. Joan-Carles Mèlich serà a la llibreria Documenta (Pau Claris 144) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 12 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de La Impossible (Rambla de Catalunya cantonada amb Provença) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 13 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de FNAC Triangle (Plaça de Catalunya) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 16 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de La Central (Rambla de Catalunya cantonada amb Mallorca) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 16 h. Lídia Pujol serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d'Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»

· 17 h. Lluís Quintana Trias serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d'Art i blasfèmia.

· 17 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de Laie (davant la Pedrera, passeig de Gràcia) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 18 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de Jaimes (C. València, 318) per signar exemplars de La religió de l'ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 18 h. Lídia Pujol serà a Maria Ponsa Flors (Rambla de Catalunya, 124) per signar exemplars d'Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»

Sant Jordi 2015, en un minut Sant Jordi 2015, en un minut Sant Jordi 2015, en un minut
Sant Jordi 2015, en un minut

Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi; enguany al  Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula fou compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho féu també entre la  Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. [+]

Sant Jordi 2016, en menys de dos minuts Sant Jordi 2016, en menys de dos minuts Sant Jordi 2016, en menys de dos minuts
Sant Jordi 2016, en menys de dos minuts

Fragmenta ha muntat de nou una parada per Sant Jordi al  Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula era  compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho va fer també entre la  Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, i a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt, amb dues altres parades conjuntes. A la parada de Barcelona, a banda de vendre-s'hi llibres, els autors van signar exemplars dels seus llibres. [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució