Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb el C. Mallorca), a Barcelona. La taula va ser compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona i Edicions de la Ela Geminada, de la mateixa manera que ho fou també entre la Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. També hi va haver signatures d’autors de les últimes novetats.

Horari de signatures de Sant Jordi

· 11 h. Lídia Pujol serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d’Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»

· 11h. Joan-Carles Mèlich serà a la llibreria Documenta (Pau Claris 144) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 12 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de La Impossible (Rambla de Catalunya cantonada amb Provença) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 13 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de FNAC Triangle (Plaça de Catalunya) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 16 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de La Central (Rambla de Catalunya cantonada amb Mallorca) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 16 h. Lídia Pujol serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d’Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»

· 17 h. Lluís Quintana Trias serà a la parada de Fragmenta (Passeig de Gràcia 75 / cant. Mallorca) per signar exemplars d’Art i blasfèmia.

· 17 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de Laie (davant la Pedrera, passeig de Gràcia) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 18 h. Joan-Carles Mèlich serà a la parada de Jaimes (C. València, 318) per signar exemplars de La religió de l’ateu, i altres llibres de Fragmenta.

· 18 h. Lídia Pujol serà a Maria Ponsa Flors (Rambla de Catalunya, 124) per signar exemplars d’Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, amb el CD «Panikkar, poeta i fangador»