16/09/2020 19:00 Es presenten dos llibres de Lluís Duch

Tornar
RSS

Els antropòlegs Josefina RomaAdrià Pujol Cruells i el doctor en filosofia Antoni Bosch-Veciana intervindran en la presentació dels llibres de Lluís Duch Parlar de Déu, parlar de l'home (Viena Editorial / Fundació Joan Maragall) i Conceptes fonamentals d'antropologia i religió, publicats pòstumament. Aquest últim en català i en castellà, a cura de l'editor Ignasi Moreta, que també hi intervindrà. Serà el dimecres dia 16 de setembre, a les 19h, a l'auditori de la Fundació Joan Maragall (València 244, 3r, Barcelona). És necessari inscriure's-hi.

David Jou, president de la Fundació Joan Maragall, presentarà l'acte.

El primer llibre forma part dels dos que es publicaran on s'hi recullen articles de Duch (Barcelona 1936 - Montserrat 2020) apareguts a la revista Qüestions de Vida Cristiana i Bosch-Veciana n'ha fet la tria i la introducció. El segon aplega diversos articles d'enciclopèdia sobre matèries en les quals era expert.

Les inscripcions es poden formalitzar clicant aquí.

Donades les circumstàncies sanitàries, l'aforment de l'Auditori de la Fundació ha quedat reduït i la inscripció per assistir a l'acte és obligatòria.