Els antropòlegs Josefina RomaAdrià Pujol Cruells i el doctor en filosofia Antoni Bosch-Veciana van interveniren la presentació dels llibres de Lluís Duch Parlar de Déu, parlar de l’home (Viena Editorial / Fundació Joan Maragall) i Conceptes fonamentals d’antropologia i religió, publicats pòstumament. Aquest últim en català i en castellà, a cura de l’editor Ignasi Moreta, que també hi intervindrà. Va ser el dimecres dia 16 de setembre, a les 19h, a l’auditori de la Fundació Joan Maragall (València 244, 3r, Barcelona).

Núria Iceta, membre de la Fundació Joan Maragall i editora de L’Avenç, va presentar l’acte.

El primer llibre forma part dels dos que es publicaran on s’hi recullen articles de Duch (Barcelona 1936 – Montserrat 2020) apareguts a la revista Qüestions de Vida Cristiana i Bosch-Veciana n’ha fet la tria i la introducció. El segon aplega diversos articles d’enciclopèdia sobre matèries en les quals era expert.