18/02/2016 19:00 Antoni Bassas parla sobre Raimon Panikkar en el 15è aniversari d'AUDIR

Tornar
RSS

Amb motiu del 15è aniversari de la fundació de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (AUDIR), el periodista Antoni Bassas parlarà sobre la figura de Raimon Panikkar, de qui Fragmenta en publica la seva Opera Omnia en català. Serà el dijous 18 de febrer, a les 19h, al Col·legi Maristes La Immaculada (València 370, Barcelona).

L'acte seguirà amb l'actuació de la Coral Interreligiosa de l'AUDIR i amb les intervencions de diversos testimonis sobre el diàleg interreligiós a Catalunya, finalitzant amb un piscolabis.

Cal confirmar l'assistència als correus electrònics secretaria@audir.orgp.claret@audir.org o bé als telèfons 93 576 980 o 629 141 284.

Metro: Verdaguer.

Llibres relacionats:

  • Panikkar Maciej Bielawski Panikkar Una biografia Traducció de Jordi Pigem
Jordi Pigem, Antoni Bassas i Maciej Bielawski van presentar 'Panikkar. Una biografia' Jordi Pigem, Antoni Bassas i Maciej Bielawski van presentar 'Panikkar. Una biografia' Jordi Pigem, Antoni Bassas i Maciej Bielawski van presentar 'Panikkar. Una biografia'
Jordi Pigem, Antoni Bassas i Maciej Bielawski van presentar 'Panikkar. Una biografia'

El filòsof  Jordi Pigem i el periodista Antoni Bassas acompanyaren  Maciej Bielawski en la presentació del seu llibre  Panikkar. Una biografia (traduït pel mateix  Pigem ), el dimecres dia 21 de gener a les Cotxeres del  Palau Robert (Pg. de Gràcia 107 ), de Barcelona, en un acte organitzat per la  Institució de les Lletres Catalanes i  Fragmenta Editorial amb la col·laboració de  Casa Àsia . La intervenció de Bielawski està subtitulada en català.   [+]