12/04/2016 El sagrat en la societat tecnològica. Debat amb Laura Llevadot, Joan-Carles Mèlich i Jordi Pigem

Tornar
RSS

Laura Llevadot, professora de filosofia contemporània a la UB, Joan-Carles Mèlich, professor titular de filosofia de l'educació a la UAB i autor de La lectura com a pregària, i Jordi Pigem, coordinador dels primers volums de l'edició catalana de l'Opera Omnia Raimon Panikkar i un dels entrevistats al llibre Espirituals sense religió, van debatre sobre "El sagrat en la societat tecnològica". Fou el dimarts 12 d'abril a les 19 h a la Sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona).

Acceleració de la quotidianitat, cientificisme, secularització de les societats: quin espai hi ha pel sagrat al nostre món d'ara? És cert que es produeix un reencantament del món? En vam parlar amb tres filòsofs que coneixen bé tant la història i la naturalesa del sagrat com la filosofia contemporània.

L'acte, que va ser presentat per Ramon Alcoberro, professor de filosofia de la UdG, fou organitzat per la Secció de Filosofia de l'Ateneu Barcelonès.

[Acte a Facebook]

Llibres relacionats:

El sagrat en la societat tecnològica. Debat amb Laura Llevadot, Joan-Carles Mèlich i Jordi Pigem El sagrat en la societat tecnològica. Debat amb Laura Llevadot, Joan-Carles Mèlich i Jordi Pigem El sagrat en la societat tecnològica. Debat amb Laura Llevadot, Joan-Carles Mèlich i Jordi Pigem
El sagrat en la societat tecnològica. Debat amb Laura Llevadot, Joan-Carles Mèlich i Jordi Pigem

Laura Llevadot, professora de filosofia contemporània a la UB,  Joan-Carles Mèlich , professor titular de filosofia de l'educació a la UAB i autor de  La lectura com a pregària , i  Jordi Pigem , coordinador dels primers volums de l'edició catalana de l' Opera Omnia Raimon Panikkar i un dels entrevistats al llibre  Espirituals sense religió , van debatre sobre 'El sagrat en la societat tecnològica'. Fou el dimarts 12 d'abril a les 19 h a la Sala Oriol Bohigas de l' Ateneu Barcelonès ( Canuda 6 , Barcelona). [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució