20/10/2020 17:30 Comentari del llibre 'Espiritualitat, el camí de la Vida', de Raimon Panikkar

Tornar
RSS

El dimarts 20 d'octubre de 2020 a les 17:30 h se celebrarà una nova sessió de Vivarium Barcino, centrada en un comentari de l'obra de Raimon Panikkar, que aquest curs es dedica al llibre Espiritualitat, el camí de la Vida. L'activitat serà a la Sala Amàlia de l'Hostatgeria del Monestir de Sant Pere de les Puel·les (carrer Dolors Monserdà 31, Barcelona).

La reunió es farà seguint l'esquema habitual d'aquestes trobades de caràcter mensual. En primer lloc, 20 minuts de silenci. Qui no faci silenci, es prega que s'esperi en silenci i quietud.

A les 17:30 comença la sessió, llegint i comentant l’Opera Omnia de Raimon Panikkar, publicada per Fragmenta Editorial. Aquest curs se centra en el llibre Espiritualitat, el camí de la Vida (Fragmenta, 2012), i en aquesta sessió es tractaran les pp. 403-433. Es recomana haver-se llegit el text abans i pres els apunts pertinents.

Tal com van ser els col·loquis de Tavertet, és benvingut tothom que estigui interessat en l’obra de Raimon Panikkar i no cal previ avís. Pot afegir-s'hi qui ho vulgui.

Transport:

FCG: Parada Reina Elisenda (L12)

BUS: V-6, V-7, H-4.

Llibres relacionats:

'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna 'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna 'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna
"El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures", amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna

Joan-Carles Mèlich , doctor en filosofia i lletres i professor a la UAB, i  Àlex Susanna , poeta i llicenciat en filologia catalana, director de l'Institut Ramon Llull, van conversar en una nova sessió dels  Diàlegs panikkarians , que giren al voltant dels volums publicats fins ara de l' Opera Omnia Raimon Panikkar . Fou el dijous 13 de febrer de 2014 a les 19:00 h a les  Cotxeres del  Palau Robert ( Pg. de Gràcia 107 , Barcelona), i van parlar del llibre  El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures ( Fragmenta , 2012). [+]