15/02/2020 10:30 Comentari del llibre 'El ritme de l'Ésser', de Raimon Panikkar

Tornar
RSS

El dissabte 15 de febrer de 2019 a les 10:30h del matí se celebrarà una nova sessió de Vivarium Barcino, centrada en un comentari de l'obra de Raimon Panikkar, que aquest curs es dedica al llibre El ritme de l'Ésser. Les Gifford Lectures. L'activitat serà a l'església romànica de Sant Pau del Camp (Sant Pau 101, Barcelona).

La reunió es farà seguint l'esquema habitual d'aquestes trobades de caràcter mensual. En primer lloc, 20 minuts de silenci. Qui no faci silenci, es prega que s'esperi en silenci i quietud.

A les 10:30 comença la sessió, llegint i comentant l’Opera Omnia de Raimon Panikkar, publicada per Fragmenta Editorial. Aquest curs se centra en el llibre El ritme de l'Ésser. Les Gifford Lectures (Fragmenta, 2012), i en aquesta sessió es tractaran les pp. 1-82. Es prega haver-se llegit el text abans i pres els apunts pertinents.

Tal com van ser els col·loquis de Tavertet, és benvingut tothom que estigui interessat en l’obra de Raimon Panikkar i no cal previ avís. Pot afegir-s'hi qui ho vulgui.

Es demana una petita aportació voluntària per col·laborar a les despeses i manteniment del local.

Transport:

METRO:  Línies 2 i 3, parada  PARAL·LEL.

BUS: 20, 24, 36, 57, 64, 157. Hi ha pàrkings a la zona.

Llibres relacionats:

'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna 'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna 'El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures', amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna
"El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures", amb Joan-Carles Mèlich i Àlex Susanna

Joan-Carles Mèlich , doctor en filosofia i lletres i professor a la UAB, i  Àlex Susanna , poeta i llicenciat en filologia catalana, director de l'Institut Ramon Llull, van conversar en una nova sessió dels  Diàlegs panikkarians , que giren al voltant dels volums publicats fins ara de l' Opera Omnia Raimon Panikkar . Fou el dijous 13 de febrer de 2014 a les 19:00 h a les  Cotxeres del  Palau Robert ( Pg. de Gràcia 107 , Barcelona), i van parlar del llibre  El ritme de l'Ésser. Les Gifford lectures ( Fragmenta , 2012). [+]